+31 0650207167 info@buttonn.nl

Buttonn is gespecialiseerd in het ontwikkelen van complexe websites. Het dynamisch aanmaken van pdf bestanden, het uploaden/downloaden van bestanden. Hierbij is het overleg met u als klant erg belangrijk: u dient er per slot van rekening mee te gaan werken. Het gaat er bij Buttonn dan ook om de klant uiteindelijk een prachtig eindresultaat aan te kunnen leveren met een groot scala aan mogelijkheden, voorzien van de laatste trends.

Ontwikkeling van custom wordpress plugins waarbij klant specifieke functionaliteit geïntegreerd wordt in het nieuwe of bestaande wordpress website.

Een NAS is een harde schijf die je aansluit op een router (netwerk). Vervolgens is de harde schijf overal en altijd te benaderen om: Data op te slaan (foto’s vanaf bijvoorbeeld je telefoon. Data uit te lezen (films bekijken op je tablet)

Buttonn is kundig in het aanpassen, updaten en problemen oplossen met de NAS. Ook het koppelen van meerdere NAS systemen met elkaar hoort tot de mogelijkheden. De NAS is via VPN, FTP etc bereikbaar.

Naast het ontwikkelen van mobiele websites levert Buttonn apps voor smartphones of tablets. Een app geeft nog meer specifieke mogelijkheden voor een gebruiker.

Websites worden vaak gehacked zonder u hier van weet. Een gehackte website wordt gebruikt om veelvuldig emails te verzenden. Hierdoor wordt uw site geblacklist en is deze niet meer bereikbaar. Buttonn helpt bij het beveiligen en monitoren van uw website.

Buttonn biedt ook de mogelijkheid om Joomla sites op te leveren of om bestaande Joomla sites aan te passen.