+31 0650207167 info@buttonn.nl

Verouderde content, geen backup en verouderde plugins op uw website?

Niet als het aan Buttonn ligt! Door Buttonn Member te worden laat u Buttonn zorgdragen voor deze punten – en meer.

Zo hoeft u geen ingewikkeld CMS aan te leren om foto’s en teksten op uw website te plaatsen, want dit doen wij voor u. Stuur simpelweg de gewenste foto’s en tekstbestanden op en we zorgen ervoor dat deze op de juiste pagina’s komen te staan.

Hackers zijn tegenwoordig ook steeds vaker in het nieuws. Als hackers de kans krijgen om uw website te hacken, kunnen ze de website gaan gebruiken om duizenden spam-mailtjes rond te sturen. Hierdoor kunnen uw website en de bijbehorende e-mailadressen op een zogeheten blacklist terechtkomen, waardoor u voor Google opeens niet langer te vinden bent. Wat te doen met alle mogelijke bezoekers die u nu misloopt?

Geen probleem. Buttonn heeft een sterke firewall geïnstalleerd waardoor het voor hackers veel minder aantrekkelijk is om een poging tot inbraak te doen.

Bepaalde delen van een website kunnen niet goed meer functioneren als ze niet regelmatig worden bijgewerkt naar de nieuwste versie. Doordat Buttonn steeds de nieuwste versies van uw plugins installeert, blijft uw website er perfect uitzien!

Daarnaast heeft u als Buttonn Member recht op een regelmatige backup van uw website, waardoor er altijd een verse kopie van uw website beschikbaar is. Indien er toch een hacker heeft weten door te dringen tot de kern van uw website, dan wordt deze kopie kosteloos voor u teruggeplaatst zodat uw website weer snel in de lucht is!

Dat is ook nog een puntje: hoe weet u of uw website eigenlijk wel online is? Natuurlijk maakt Buttonn gebruik van de beste servers om ervoor te zorgen dat uw ‘downtime’ minimaal blijft. Ook hebben we voor u als Buttonn Member een speciaal programma dat via monitoring bijhoudt wat de huidige status van uw website is. Hierdoor kan Buttonn meteen ingrijpen als er wat mocht voordoen. Weer een zorg minder!

En mocht er zich enig ander technisch probleem voordoen met uw website, dan doen we ons uiterste best voor u om dat op te lossen!

Website Pro Member 29,95 maandelijks
Upgrade van theme Upgrades van plugins Provider monitoring Upgrade van wordpress 24/7 uptime monitoring Beveiligings monitoring Herstel wanneer de site offline is Full backup van database en bestanden Beveiligingscertificaten (SSL beveiliging) Versiebeheer voor pagina’s van de website
Website Plus Member 39,95 maandelijks
Upgrade van theme Upgrades van plugins Provider monitoring Upgrade van wordpress 24/7 uptime monitoring Beveiligings monitoring Herstel wanneer de site offline is Full backup van database en bestanden Beveiligingscertificaten (SSL beveiliging) Versiebeheer voor pagina’s van de website Tekst/foto aanpassingen
Webshop Premium Member 49,95 maandelijks
Upgrade van theme Upgrades van plugins Provider monitoring Upgrade van wordpress 24/7 uptime monitoring Beveiligings monitoring Herstel wanneer de site offline is Full backup van database en bestanden Beveiligingscertificaten (SSL beveiliging) Versiebeheer voor pagina’s van de website Tekst/foto aanpassingen Upgrade van woocommerce plugins Test na upgrade van woocommerce plugins